Private dining

Wat is Private Dining
Wat is Private Dining? Stel jezelf dit eens voor: In de prachtige Diner-serre van onze oude woonboerderij neem je na de ontvangst plaats met je gasten aan de sfeervol gedekte tafel voor het diner. Het uitzicht is bijzonder mooi. Er wordt een culinair viergangendiner voor je gekookt door chef-kok Raymond Richard en geserveerd door gastvrouw Silvia. Je voelt je helemaal uit maar ook thuis, terwijl je op een ongedwongen manier van de heerlijke gerechten geniet met een lekker glas erbij. Dát is Private Dining bij Meet ’n Eat!

Private Dining - geschikt voor vele gelegenheden
Het is inmiddels al weer zeven jaar geleden dat we gestart zijn met Private Dining. Het is uitgegroeid tot een enorm succes en daar zijn we best trots op. We hebben heel wat mooie momenten met fijne mensen mogen beleven. Van een sfeervol huwelijksdiner tot een afscheidsfeest van een collega, en van een gezellige vriendengroep tot heerlijk familiediner. Met veel passie en plezier hebben we alles uit de kast gehaald om steeds opnieuw culinair te blijven verrassen en het een ieder naar de zin te maken.

Programma Private Dining
Bij binnenkomst krijg je een welkomstdrankje en een hapje. In overleg bepalen we wanneer we starten met het viergangendiner. Dan volgt een voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht en een dessert en een afsluiting met koffie en thee.

Menu Private Dinner
Het menu voor het Private Dinner wordt in samenspraak met jou vooraf samengesteld. We houden uiteraard rekening met voorkeuren, eventuele allergieën en natuurlijk met het seizoen.

Producten
Wij koken uitsluitend met biologische producten met een voor ons herkenbare afkomst. Bij voorkeur zijn dat lokale producten, maar ook producten uit andere gebieden worden door ons zorgvuldig uitgekozen. Lees meer over de producten.

Prijs Private Dining en aantal personen
Wij hanteren een vaste all-in prijs voor Private Dining (prijs in overleg) per persoon. Tijdens het hele diner zijn de drankjes inbegrepen, zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Er kunnen rode en witte wijn, bier, frisdranken en water geschonken worden. Je kunt reserveren voor een groep van ongeveer 8 tot 25 personen.

Contact
Bel of mail geheel vrijblijvend voor meer informatie of voor het afspreken van een bezichtiging. Je kunt ons bereiken op 06-53807570 (bij geen gehoor 0172-408427) of stuur een mail aan raymond@meetneat.nl We zijn benieuwd wat we voor je kunnen betekenen.

Een paar suggesties

PRIVATE DINING

Private Dining à la Raymond. In zijn authentieke boerderijkeuken kookt hij voor jou en je gasten. Op deze bijzondere locatie is het culinair genieten in een ongedwongen sfeer.

WALKING DINNER

Het Walking Dinner is een informeel dinerconcept waarbij je maar liefst acht heerlijke gerechten na elkaar krijgt aangereikt. Op het terras, in de lounge of buiten? Voel je vrij.

UITGEBREIDE BORREL

De uitgebreide borrel is een uitstekende keuze om iets te vieren of iemand in het zonnetje te zetten.
Meet ’n Eat is de perfecte locatie voor een gezellig samenzijn.