Uitgebreide borrel

Uitgebreide Borrel
Een borrel met een culinair hapje organiseren is een uitstekende keuze om iets te vieren of iemand in het zonnetje te zetten. Een verjaardag, een jubileum, receptie of een andere bijzondere gelegenheid die vraagt om het uitbrengen van een toost. En waarom zou je ervoor kiezen om dit op een gewone locatie te doen als dit ook bij ons kan? Het gaat tenslotte allemaal om genieten en het maken van mooie herinneringen met elkaar. Een uitgebreide borrel op locatie bij Meet ’n Eat is iets wat men niet snel zal vergeten.

De locatie van de Uitgebreide Borrel
Iets vieren met een luxe en uitgebreide borrel? Gedurende twee uur krijg je heerlijke borrelhapjes aangeboden, zoals bijvoorbeeld gamba’s en dim sum, en is er een drankenbuffet voor je opgesteld met dranken zoals rode en witte wijn, bier, frisdranken en water. Heb je speciale wensen? Laat het ons weten en we kunnen je een voorstel op maat doen.

Prijs Uitgebreide Borrel
De Uitgebreide Borrel zoals hierboven omschreven kent een vaste all-in prijs (prijs in overleg) per persoon en is te reserveren voor ongeveer 15 tot 50 personen. Eventuele uitbreiding van het drankenbuffet met gedistilleerd is tegen meerprijs uiteraard mogelijk.

Contact
Bel of mail geheel vrijblijvend voor meer informatie of voor het afspreken van een bezichtiging. Je kunt ons bereiken op 06-53807570 (bij geen gehoor 0172-408427) of stuur een mail aan raymond@meetneat.nl We zijn benieuwd wat we voor je kunnen betekenen.

Een paar suggesties

PRIVATE DINING

Private Dining à la Raymond. In zijn authentieke boerderijkeuken kookt hij voor jou en je gasten. Op deze bijzondere locatie is het culinair genieten in een ongedwongen sfeer.

WALKING DINNER

Het Walking Dinner is een informeel dinerconcept waarbij je maar liefst acht heerlijke gerechten na elkaar krijgt aangereikt. Op het terras, in de lounge of buiten? Voel je vrij.

UITGEBREIDE BORREL

De uitgebreide borrel is een uitstekende keuze om iets te vieren of iemand in het zonnetje te zetten.
Meet ’n Eat is de perfecte locatie voor een gezellig samenzijn.